Veelgestelde vragen

Welke producten zitten er in het Boodschappen Collectief?

In het aanbod zitten vooral houdbare producten die bijna iedereen regelmatig bestelt. Denk bijvoorbeeld aan koffie, vaatwastabletten, wasmiddelen, broodbeleg, badkamerproducten, olijfolie en luiers. Producten kunnen beperkt beschikbaar zijn.

Wat is het voordeel?

Het verschil tussen de prijs in het Boodschappen Collectief en de gemiddelde prijs bij de grote online supermarkten is jouw voordeel.

Wat is de extra korting?

De producten zijn scherp geprijsd. Aanvullend kunnen we bundels aanbieden, tegen een nog lagere prijs. Of er is een extra korting van toepassing. Deze kan afhankelijk zijn van de hoogte van jouw bestelbedrag.

Als je bijvoorbeeld voor meer dan €70 bestelt, dan zou je een extra korting op het totaalbedrag kunnen krijgen. Bestel je voor meer dan €100, dan krijg je nog een extra bedrag aan korting.

Is de inschrijving vrijblijvend?

Ja, inschrijven voor het Boodschappen Collectief is geheel vrijblijvend. Je hoeft niets te bestellen en je zit nergens aan vast. Door je in te schrijven weet je zeker dat je een e-mail krijgt als het aanbod beschikbaar is.

Worden de boodschappen thuisbezorgd?

Ja, je kiest zelf tijdens het bestellen een beschikbare dag in de planner waarop de boodschappen worden thuisbezorgd.

Is er een minimum bestelbedrag?

Ja, je moet voor minimaal een vastgesteld bedrag aan boodschappen bestellen. Dit bedrag kan maandelijks wisselen. Je kunt hierbij denken aan een grens van bijvoorbeeld €50. Dit minimum bedrag wordt op de aanbodomgeving aangegeven.

Zijn er bezorgkosten?

Ja, ook bij onze aanbieders betaal je per bestelling service- en bezorgkosten. Deze kunnen wisselen per maand. Deze kosten zijn vaak lager, als je meer bestelt. Uiteraard kijken we goed naar de hoogte van de bezorgkosten. Deze nemen we mee in de beoordeling van de aanbiedingen.

Tellen de bezorgkosten mee voor het minimum bestelbedrag?

Nee, de bezorgkosten komen bovenop het van toepassing zijnde minimum bestelbedrag. Wel zullen de bezorgkosten vaak lager worden, naarmate je meer bestelt.

Moet ik lid zijn om mee te doen?

Ons Boodschappen Collectief is exclusief voor leden. Maar, voor de eerste 2 hoef je nog geen lid te zijn. Bevalt het Boodschappen Collectief, dan vragen we je wel om lid te worden als je een volgende bestelling wilt doen.

Kan ik zelf kiezen welke producten ik wil?

Ja, je kiest zelf de producten die je wilt bestellen. Net als in een andere (online) supermarkt.

Moet ik elke maand bestellen?

Nee, je kunt altijd 1 of meerdere maanden overslaan.

Hoe kan ik het stopzetten?

Stopzetten hoeft niet, want je zit nergens aan vast. Als je geen e-mails meer wilt ontvangen met een seintje voor een nieuw aanbod, dan kun je je uitschrijven in de mail.

Welke supermarkt levert de boodschappen?

Elke maand willen we onderhandelen met (online) supermarkten, die landelijk leveren en proberen zo een scherpe prijs te regelen.